Tule mukaan Rotary toimintaan !

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö, joka toimii yli 200 maassa – jäseniä sillä on yli 1,2 miljoonaa. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 rotaryklubia ja rotareita niissä on yhteensä noin 10 300.

Rotarytoiminnan perustana ovat paikalliset rotaryklubit, jotka kokoavat yhteen samanmielisiä vaikuttajia tekemään hyvää omalla paikkakunnallaan. Klubit kutsuvat jäsenikseen paikkakuntiensa hyvämaineisia ammattimiehiä ja -naisia. Klubeilla on säännölliset kokoontumisajat, joissa eri ammattiryhmistä koostuvat jäsenet pitävät esitelmiä ajankohtaisista aiheista tai kutsuvat ulkopuolisia puhujavieraita.

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä ...

Maailmanlaajuinen Rotary on merkityksellisempi kuin koskaan ennen ja sen mahdollisuudet tehdä hyvää ovat valtavat. Valitettavasti riittävän monet eivät täysin ymmärrä, mitä Rotary on ja mitä se tekee. Lisätietoja

Presidentin terveiset korona tilanteeseen liittyen (17.03.2020)
Hyvät, sisaret ja veljet Korona tilanteeseen liittyen Joensuun Eteläisen Rotaryklubin hallitus piti eilen (16.3) hallituksen sähköpostikokouksen. Tässä kokouksen..